Kérdése van? Hívjon minket! +36703115014

Szűrés
Gyártó-Márka
Terméktípus
Felhasználási terület típusa
Kiszerelés

Buzzy nedvestörlőkendők

A Buzzy egy professzionális tisztítószer sorozat, amelyet az angol piacra gyártanak.

A Buzzy tisztítószereit elsősorban az innováció és a könnyű használat jellemzi. A nedvestörlőkendő sokkal gyorsabb és könnyebb tisztítást tesz lehetővé.


3termék 13

4260418931914
20 db/#

Biztonsági adatlap

Buzzy nedves törlőkendők fa és laminált bútorok tisztítására és védelmére. A szilikonolajjal dúsított innovatív formula fényessé teszi a bútorokat. A kendők kellemes illatot hagynak.

Gyártó-Márka:
Buzzy
Terméktípus:
nedves törlőkendő
Kiszerelés:
48 db
Raktáron

4260418931891
20 db/#

Biztonsági adatlap

A Buzzy nedvestörlőkendők nagyon hatékonyak azon a felületen, amelyre tervezték. Finoman eltávolítják az összes szennyeződést. Nem hagynak csíkokat vagy foltokat, és ápolja a tisztított felületet. A törlők nagyon kellemes illatúak, kíméletlenek a szennyeződésekkel de a gyendédek a kezéhez.
Gyors és könnyű tisztítás minden konyhai felületen, mint például a munkalap. Tökéletesen eltávolítja az étellerakódást, a foltokat, a koszt és a port. Innovatív formulája higiénikusan tisztít, folt és csíkmentes felületet hagy.


Terméktípus:
nedves törlőkendő
Felhasználási terület típusa:
Univerzális
Kiszerelés:
48 db - konyhai
Raktáron

4260418931921
20 db/#

Biztonsági adatlap

A Buzzy nedvestörlőkendők nagyon hatékonyak azon a felületen, amelyre tervezték. Finoman eltávolítják az összes szennyeződést. Nem hagynak csíkokat vagy foltokat, és ápolja a tisztított felületet. A törlők nagyon kellemes illatúak, kíméletlenek a szennyeződésekkel, de a gyengédek a kezéhez.
A különféle felületekre szánt univerzális nedves törlőkendők ideálisak laminált bútorok, műanyagok, terrakotta, kerámia és mázas felületek napi ápolására. Hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket és az ujjlenyomatokat. A kendők kellemes illatot hagynak maguk után.


Gyártó-Márka:
Buzzy
Terméktípus:
nedves törlőkendő
Kiszerelés:
48 db
Raktáron