Kérdése van? Hívjon minket! +36703115014

Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Darabszám (/tekercs /csomag)
Illat
Terméktípus
Felhasználási terület típusa
Mennyiség kg
Mennyiség L
Ár (Ft)
452 Ft - 3 092 Ft

Mosogatógéphez

Glanz Meister - innovatív mosogató- és tisztítószer sorozat.


Annak a ténynek köszönhetően, hogy a Glanz Meister márka csak a mosogató- és mosogatógép tisztítószerekre koncentrál, biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőségű termékeket kapja.
Mindegyik terméket teszteltük és adaptáltuk a fogyasztók jelenlegi igényeihez. A kínálatunk tartalmaz tablettákat, gélt, öblítőszert, sót, mosogatószert (folyadék és tabletta), mosogatószereket és súrolótejet.
A Glanz Meister tökéletes választás azok számára, akik a legkeményebb szennyeződések elleni küzdelemben hatékonyságot várnak el.


4260418932089
6 db/#

A Glanz Meister mosogatógép tabletta All in One már alacsony hőmérsékleten is aktív, rozsdamentes acél, és fénylő ezüst edényekhez is használható. Üveg védelem, erős tisztító és szagsemlegesítő hatás jellemzi továbbá segíti a gyors száradást, sót és öblítőszert is tartalmaz.
Foszfát mentes termék.


Raktáron
Bruttó: 3 091 Ft

4260418931525
8 db/#

A Glanz Meister mosogatógép öblítőszer kiváló minőségű termék, amely fényesíti a poharakat, a fém edényeket és edényeket. Biztosítja a vízkő megelőzését, valamint megvédi az üvegeket a kopástól. Elősegíti a mosogatógép karbantartását - gondoskodik a szűrőkről, aminek köszönhetően az alkatrész élettartama meghosszabbodik. Támogatja a gyors száradást - ennek eredményeként az edények tiszták és hibátlanul fényesek a mosási ciklus befejezése után.

Raktáron
Bruttó: 921 Ft

4260418931037
6 db/#

A Glanz Meister mosogató gél rendkívül sikeresen eltávolítja az edények mindenféle szennyeződését, kezdve a zsírtól, a teától és a kávétól származó foltokon át az odaszáradt ételmaradványokig. A gondosan megtervezett formulának köszönhetően a gél már egy rövid mosási ciklus alatt is hatékony. Nemcsak a csillogást hagy maga után, hanem védi az üveget és a rozsdamentes acélból készült edényeket is. A gél gondosan megválasztott, dedikált összetevői biztosítják, hogy az üveg védett legyen a szennyeződéstől és a rozsdamentes acél korróziótól mentes legyen. 1000 ml-es csomagolás elegendő akár 50 mosási ciklushoz.
50 mosogatásra elegendő, adagolás 20 ml (2/3 kupak) mosogatásonként

Raktáron
Bruttó: 2 012 Ft