Kérdése van? Hívjon minket! +36703115014

Szűrés
Gyártó-Márka
Terméktípus
Kiszerelés
Ár (Ft)
339 Ft - 2 299 Ft

Liszenszes Kandiz édességek

A Kandiz termékei számos nagy piacra eljutottak, mint például Töröország, MENA, USA, Kanada, Egyesült Királyság, Európa, Délkelet-Ázsia, Dél-Afrika és még sok más.

Megértjük gyermekek folyamatosan változó érdeklődési körét, és bízunk abban, hogy képesek vagyunk fenntartani a szórakoztatást és a figyelmüket. Továbbá, minden termékünk a legmagasabb szabványnak megfelelően, kiváló minőségű alapanyagokból készül, és CE, FDA jóváhagyással rendelkezik.

A specifikációkért és a minőségért felelős, magasan képzett táplálkozási szakemberekből álló csapatunk harmadik féltől származó tanácsadókkal együttműködve tanulmányozza a piaci követelményeket, kezdve a legmagasabb minőségű összetevőkkel és befejezve a vonzó csomagolással. Szigorúan ügyelünk arra, hogy végtermékeink megfeleljenek a legmagasabb kritériumoknak, mielőtt a gyermekek kezébe kerülnének.

Házon belüli gyártólétesítményeinknek köszönhetően képesek vagyunk a gondosság és a kellő körültekintés minden intézkedését megtenni. A legjobb minőségű összetevők kiválasztásával és annak biztosításával, hogy arányuk gyermekbarát legyen, képesek vagyunk megfelelni minden szabványos előírásnak és irányelvnek. Gyártóüzemünk a nemzetközi, amerikai, brit és európai előírások és szabványok szerinti megfelelőségi tanúsítványok birtoklása mellett minden szükséges minőségi követelménynek megfelel.


13termék 113