Kérdése van? Hívjon minket! +36703115014

Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Darabszám (/tekercs /csomag)
Illat
Használat
Terméktípus
Felhasználási terület típusa
Mennyiség kg
Mennyiség L
Mosás szám
Ár (Ft)
5 629 Ft - 6 127 Ft

Mosóporok

A Der Waschkönig c.g. mosópor környezetbarát: nem tartalmaznak olyan összetevőket, mint foszfátok vagy zeolitok.

Miért fontos, hogy foszfát mentes?
A szennyvízzel együtt a vizekbe kerülő foszfátok rontják a vízminőséget, elősegítik az algák szaporodását és így károsak a vízi élővilág számára is. A foszfátok lágyítják a kemény vizet, ezzel ugyan hatékonyabbá teszik a tisztítószereket, de amint a szennyvízzel együtt a tavakba vagy folyókba kerülnek, elősegítik az algásodást, amelynek következtében a halak és egyéb vízi élőlények nem jutnak megfelelő mennyiségű oxigénhez. A foszfát elsősorban a mezőgazdasági tevékenység során és a szennyvízbe került mosópor származékokon keresztül kerül a felszíni vizekbe. Bár rendelkezésre állnak alternatív vízlágyító összetevők is, azok hatékonysága különböző. A foszfátok miatt elszaporodó algák többek között a Dunában és a Balti-tengernél is problémát okoznak.


4termék 14

4260418930672
1 db/#

Biztonsági adatlap

A Der Waschkönig c.g. mosópor környezetbarát: nem tartalmaz olyan összetevőket, mint foszfátok vagy zeolitok.
Tisztában vagyunk a mosás fontosságával, de nem csak a foltok hatékony eltávolításával, hanem a mosott szövetek színének megőrzésével is. Ezért készítettük a Der Waschkönig mosóport színes ruhákhoz. Ez nemcsak hatékonyan távolítja el a foltokat és hatásos, hanem támogatja szöveteket, hogy megtartsák eredeti, intenzív színüket.
A por nagyon magas folttávolító tulajdonságokkal rendelkezik még alacsony mosási hőmérsékleten is. Kellemes illata van, és nagyon jól oldódik vízben. Nem okoz érzékenységet és nem irritálja a bőrt mivel nem tartalmaz foszfátokat és zeolitokat - olyan összetevőket, amelyek nagyon gyakran felelősek ezért. Vízlágyító hatása van, így nincs szükség további vízlágyító szerekre.
Mosási hőmérsékleti tartomány: 30–60 ° C.


Raktáron
Bruttó: 6 127 Ft

4260353550065
1 db/#

Biztonsági adatlap

A Der Waschkönig c.g. mosópor környezetbarát: nem tartalmaz olyan összetevőket, mint foszfátok vagy zeolitok.
Der Waschkönig mosópor universal az első és legnépszerűbb termék márkanév alatt. A teljes termékcsaládhoz hasonló univerzális mosóport a foltok eltávolításának könyörtelensége jellemzi. és nagyon magas hatékonyságú.
Nagyon magas folttávolító és színvisszaadó tulajdonságokkal rendelkezik. Ezen felül intenzív, kellemes illata van, és nagyon jól feloldódik vízben.
A por nem okoz érzékenységet és nem irritálja a bőrt. Nem tartalmaz foszfátokat és zeolitokat - olyan összetevőket, amelyek nagyon gyakran felelősek ezért. Vízlágyító hatása van, így nincs szükség további vízlágyító szerekre.
Mosási hőmérsékleti tartomány: 30 ° C - 95 ° C.


Rendelhető
Bruttó: 6 127 Ft
Nem vásárolható!