Kérdése van? Hívjon minket! +36703115014

Szűrés
Terméktípus
Ár (Ft)
1 107 Ft - 1 792 Ft

Mosógép tisztítás, vízlágyítás

Miért van szükség vízlágyításra?
Az oldott fémsók kiválnak a vízből a különböző berendezések belsejében, csővezetékekben és megindul a vízkőképződés.
Elkövesednek a bojlerek, kazánok. Élettartamuk csökken, hatásfokuk romlik, de ugyanez történik a mosógépeknél, kávéfőzőknél, mosogatógépeknél és más háztartási készülékeknél is.


3termék 13

4260418933314
8 db/#


Biztonsági adatlap


A Der Waschkönig antibakteriális mosógép tisztítófolyadék feladata a mosógépének tisztítása, gondozása. Aktívan véd a vízkő és a lerakódások ellen, 5in1 hatással és új összetételével. Hatékony és professzionális termék a dob és a mosógép belső részeinek átfogó tisztításához. Antibakteriális hatású, véd a korróziótól és a vízkőtől, eltávolítja a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat, megvédi a mosógép mechanikai és gumi alkatrészeit is.
5in1 Hatás:
eltávolítja a vízkövet
eltávolítja a szennyeződéseket és a lerakódásokat
eltávolítja a kellemetlen szagokat
kellemes, friss illatot hagy maga után
tisztítja és ápolja a mosógépet
Használat: Használja a tisztítószert a mosógépben ruha mosása nélkül. Tisztítsa meg a mosószer tartályt. Állítsa be a mosógép 60 perces mosási programját 40 ° C hőmérsékletre. A tisztítási eredmény a megfelelő paraméterek helyes használatától, azaz a hőmérséklettől, a tisztítási ciklus hosszától és a tisztítószer adagjától függ. Ha a mosáshoz a megadott tisztítási paramétereket nem lehet beállítani, használja a következő magasabb beállítási értékeket.

Raktáron
Bruttó: 1 306 Ft

4260418931006
24 db/#

Biztonsági adatlap

A Der Waschkönig C.G. termékcsalád célja nem csak a mosás, hanem a mosógép tisztán tartása és a vízkőoldás is. Tisztában vagyunk azzal, hogy a hatékony mosógép alacsonyabb üzemeltetési költségeket is jelent.
A kiváló minőségű mosógép tisztító tabletták tökéletesen távolítják el a mosószer maradványokat, szennyeződéseket és semlegesítik a kellemetlen szagokat. Az aktív oxigén erejének köszönhetően tiszta és friss marad a mosógép. A Der Waschkönig C. G. tabletta használata jelentősen meghosszabbítja a mosógép élettartamát.
A csomag 2 darabot tartalmaz.

Raktáron
Bruttó: 1 107 Ft

4260418932195
9db/#

Biztonsági adatlap
A Der Waschkönig C.G. vízlágyító tabletta mosógéphez hatékonyan távolítja el a mosógép elemein lerakódott vízkövet. Ezenkívül kiküszöbölik a szennyezést, a kellemetlen szagokat és a mosószer-maradványokat. A vízlágyító tabletta használata nagyon egyszerű - a mosással együtt használja úgy, hogy az tablettát a mosópor rekeszbe helyezi.


Rendelhető
Bruttó: 1 792 Ft
Nem vásárolható!