Kérdése van? Hívjon minket! +36703115014

Glanz Meister citromos súrolótej mikroszemcsékkel 750g
Glanz Meister citromos súrolótej mikroszemcsékkel 750g
Bruttó: 629 Ft

Glanz Meister citromos súrolótej mikroszemcsékkel 750g

4260418931204
14 db/#14 db / karton
168 db / sor
1008 db / raklap
Termékleírás!

Glanz Meister - innovatív mosogató- és tisztítószer sorozat.
Annak a ténynek köszönhetően, hogy a Glanz Meister márka csak a mosó- és tisztítószerekre koncentrál, biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőségű termékeket kapja.
Mindegyik terméket teszteltük és adaptáltuk a fogyasztók jelenlegi igényeihez. A kínálatunk tartalmaz tablettákat, gélt, öblítőszert, sót, mosogatószert (folyadék és tabletta), mosogatószereket és súrolótejet.
A Glanz Meister tökéletes választás azok számára, akik a legkeményebb szennyeződések elleni küzdelemben hatékonyságot várnak el.

A Glanz Meister citromos súrolótej mikroszemcsékkel erőteljesen tisztítja, hatékonyan eltávolítja a zsíros és a makacs szennyeződéseket. Gyengéd a felülethez, friss citrom illattal, könnyen leöblíthető.
Felhasználási területei: a konyhában tűzhelyek, edények, kerámia főzőlap, munkalapok és mosogatók, valamint a fürdőszobában fürdőkád, zuhanyzó, mosdó, WC és csempe.

Legyen körültekintő! Ne használja festett / festett műanyag felületeken és érzékeny anyagokon! Ne használja textilszöveten és alumínium felületeken. Használat előtt vigyen fel egy kis mennyiséget, nem feltűnő helyre a hatás ellenőrzése érdekében. Kerülje az erőteljes dörzsölést.
Rendelhető
Bruttó: 629 Ft
Adatok
Illat
Citrom
Felhasználási terület típusa
Automata
Emag szorzó
1
Cikkszám
4260418931204
Tömeg
831,6 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!