Kérdése van? Hívjon minket! +36703115014

Der Waschkönig mosópor 7,5 kg 100 mosás - color
Der Waschkönig mosópor 7,5 kg 100 mosás - color
Bruttó: 6 127 Ft

Der Waschkönig mosópor 7,5 kg 100 mosás - color

4260418930672
1 db/#

Biztonsági adatlap

A Der Waschkönig c.g. mosópor környezetbarát: nem tartalmaz olyan összetevőket, mint foszfátok vagy zeolitok.
Tisztában vagyunk a mosás fontosságával, de nem csak a foltok hatékony eltávolításával, hanem a mosott szövetek színének megőrzésével is. Ezért készítettük a Der Waschkönig mosóport színes ruhákhoz. Ez nemcsak hatékonyan távolítja el a foltokat és hatásos, hanem támogatja szöveteket, hogy megtartsák eredeti, intenzív színüket.
A por nagyon magas folttávolító tulajdonságokkal rendelkezik még alacsony mosási hőmérsékleten is. Kellemes illata van, és nagyon jól oldódik vízben. Nem okoz érzékenységet és nem irritálja a bőrt mivel nem tartalmaz foszfátokat és zeolitokat - olyan összetevőket, amelyek nagyon gyakran felelősek ezért. Vízlágyító hatása van, így nincs szükség további vízlágyító szerekre.
Mosási hőmérsékleti tartomány: 30–60 ° C.


Raktáron
Bruttó: 6 127 Ft
Részletek

Ha vonzó árat, hatékonyságot és teljesítményt szeretne:
A Der Waschkönig c.g. a német piacra gyártott mosó- és tisztítószerek sorozata: mosóporok, kapszulák mosógélek, öblítő folyadékok, folttisztítók és fehérítők, valamint a mosógép tisztítására és vízkőmentesítésére szolgáló tabletták.
Az összes termék nagyon jó minőségű, melyhez versenyképes ár párosul, a mosószerek legnépszerűbb márkáival összehasonlítva. A fent említett tulajdonságok és megfizethető ár azt jelenti, hogy a Der Waschkönig c.g. márka felülmúlhatatlan. Csak egy mosáskirály van!

A Der Waschkönig c.g. mosópor környezetbarát: nem tartalmaznak olyan összetevőket, mint foszfátok vagy zeolitok.

Tisztában vagyunk a mosás fontosságával, de nem csak a foltok hatékony eltávolításával, hanem a mosott szövetek színének gondozásával is. Ezért készítettük a Der Waschkönig mosóport színes ruhákhoz. Ez nemcsak hatékonyan távolítja el a foltokat és hatásos, hanem arra készteti a szöveteket, hogy megtartsák eredeti, intenzív színüket.
A por nagyon magas folttávolító tulajdonságokkal rendelkezik még alacsony mosási hőmérsékleten is. Kellemes illata van, és nagyon jól oldódik vízben.
A por nem okoz érzékenységet és nem irritálja a bőrt. Nem tartalmaz foszfátokat és zeolitokat - olyan összetevőket, amelyek nagyon gyakran felelősek ezért. Vízlágyító hatása van, így nincs szükség további vízlágyító szerekre.
Mosási hőmérsékleti tartomány: 30–60 ° C.

Adatok
Gyártó
Clovin
Darabszám (/tekercs /csomag)
1
Illat
Virág illat
Használat
Színes
Terméktípus
Por
Felhasználási terület típusa
Automata
Mennyiség kg
7.5 kg
Mennyiség L
7.5 l
Mosás szám
100
Cikkszám
4260418930672
Tömeg
7,876 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek